Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/08/2019 20:44 - Jumping

CSI5* Doha: Guerdat blijft concurrentie voor

Geen Belgische winnaar vanmiddag in de 1.50m rubriek van Doha, maar wel een Belgisch paard dat bovenaan de rangschikking stond! De 12-jarige BWP-gefokte merrie Hannah (Dulf van den Bisschop) hielp haar Zwitserse ruiter Steve Guerdat aan de overwinning in deze speedclass. Het duo wist de klok te stoppen op 67.26 seconden en zo de concurrentie nipt voor te blijven.

 

De in Duitsland gevestigde Zweedse ruiter Henrik von Eckermann nam de 2de voor zijn rekening. Hij kruiste met de 9-jarige Que Bueno de Hus Z (Que Guapo) de meet in 67.63 seconden en zat zo de huidige nummer 1 van de wereld aardig op de hielen. Na een 2de plaats gisteren was er vandaag een 3de plaats voor de Noorse ruiter Geir Gulliksen met zijn 13-jarige VDL Groep Quatro (Quaprice Bois Margot). Zij finishten in 70.82 seconden en hadden zo dus opnieuw een podiumplaats te pakken.

 

De 4de plaats was voor de Tsjechische amazone Anna Kellnerova. Die stuurde haar 13-jarige Balguero (Balou du Rouet) naar de meet in 72.22 seconden en strandde zo dus net naast het podium. Ook de Nederlander Jur Vrieling wist zich nog net een plaats in de top 5 van het klassement te bemachtigen. Hij kwam met de 11-jarige Davall (Zavall VDL) over de meet in 72.69 seconden en werd zo dus 5de.

 

TAGS   |   GEIR GULLIKSEN   |   HENRIK VON ECKERMANN   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions