Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/08/2019 18:11 - Jumping

CSI3* Vejer: Guery vandaag wel op podium!

Voor de tweede dag op rij heeft onze landgenoot Jérôme Guery van zich laten horen in de 1.50m hoofdrubriek van de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera. Daar hij gisteren nog tevreden moest zijn met de 4de plaats, wist hij zich vandaag dan weer wel te verzekeren van een podiumplaats. In het zadel van de 13-jarige hengst Quel Homme de Hus (Quidam de Rêvel) snelde hij in deze speedclass door de eindmeet in 71.75 seconden, wat hem een mooie 3de plaats opleverde.

 

De winst ging overtuigend naar de Britse ruiter Jake Saywell. Die stuurde de 12-jarige BWP-gefokte merrie Havinia van de Roshoeve (Cicero Z Van Paemel) naar de meet in 64.76 seconden en had zo bijna 6 volle seconden voorsprong op zijn dichtste achtervolger. Die eer viel dan weer te beurt aan de Nederlander Eric Van der Vleuten. Vergezeld van zijn 11-jarige ruin Djoost Again (Cantos) wist hij de klok te stoppen op 70.61 seconden.

 

Net naast het podium zagen we vandaag de Zwitser Yannick Jorand. Die zadelde de eveneens 11-jarige Cipetto 2 (Contagio) en wist een chronotijd van 72.00 seconden op het scorebord te toveren. De Britse Jodie Hall Mcateer vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij had er met de 10-jarige Coquin de Coquerie Z (Consul DL Vie Z) 72.21 seconden voor nodig voor haar omloop af te leggen.

 

TAGS   |   ERIC VAN DER VLEUTEN   |   JAKE SAYWELL   |   JEROME GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions