Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/08/2019 17:58 - Jumping

CSI3* Vejer: Stéphanie Andries wordt 2de!

Met maar liefst 11 rubrieken op het programma was het ook vandaag opnieuw een drukke dag op de Spaanse Sunshine Tour! In de Medium Tour over een hoogte van 1.30m wist Stéphanie Andries vanmiddag voor een mooie prestatie te zorgen met haar inmiddels 17-jarige ruin Cicero (Darco). Andries wist in een tabel A rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 68.14 seconden en greep daarmee net naast de overwinning.

 

Die was voor de Britse amazone Kayleigh Watts. Die stuurde haar 10-jarige Ebriolita rond in een overtuigende 63.89 seconden en werd daarmee de verdiende winnares! Ook de Spanjaard Alejandro Fernandez Sanchez wist zich te verzekeren van een plaatsje op het podium. Hij kruiste met de 8-jarige Quartago de Villafranca (Mylord Carthago) de meet in 71.12 seconden en werd daarmee 3de.

 

De in Nederland gevestigde Zweedse amazone Frida Berggren was dan weer goed voor de 4de plaats. Vergezeld van de eveneens 8-jarige Sherlock Homes Z (Spartacus TN) wist zij de klok te stoppen op 71.48 seconden. Onze landgenote Nathalie Willems, die vorige week nog een rubriek wist te winnen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij bereikte met de 12-jarige Clever Brabant Lease (Wittinger VDL) de meet in 72.34 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions