Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/08/2019 09:01 - Jumping

CSI2* Gorla: S. Morssinkhof start met winst

Naast de tours in Spanje en Portugal zijn er deze week ook enkele landgenoten afgereisd naar Italië voor het Tour van Gorla Minore. Onder hen de broers Simon en Viktor Morssinkhof en Simon wist gisteren tijdens de openingsdag meteen een rubriek op zijn naam te schrijven. In de 1.30m rubriek van de CSI2* competitie was hij namelijk de beste met de 8-jarige Cantate Z (Carosso VDL). Morssinkhof kruiste in de 2de fase de meet in 25.12 seconden en zorgde zo meteen voor een Belgische overwinning.

 

Na Morssinkhof kregen we een Zwitserse 4-tal met op de 2de plaats amazone Evelyne Bussmann. Die zat in het zadel van de eveneens 8-jarige Cerano V. Worrenberg (Ci Ci Senjor ASK) en wist de klok te stoppen op 25.67 seconden. Fabio Crotta vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij kwam over de meet in 26.33 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de ook al 8-jarige Genesis (Carambole).

 

Barbara Schnieper haalde in deze rubriek het podium dan weer net niet... Zij stuurde haar 11-jarige Dolce Vita (Lord Z) naar de meet in 26.51 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats in het klassement. Niklaus Schurtenberger tenslotte was de 4de Zwitser in het rijtje. Hij wist met de 9-jarig Corner de klok te stoppen op 26.52 seconden en sloot daarmee de top van het klassement af.

 

TAGS   |   EVELYNE BUSSMANN   |   FABIO CROTTA   |   SIMON MORSSINKHOF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions