Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/08/2019 08:26 - Jumping

CSI3* Vejer: Net geen podium voor Guery...

Onze landgenoot Jérôme Guery blijft het goed doen op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera! Nadat hij gisteren voor de middag al met 2 paarden het klassement wist te halen in de 1.40m rubriek was hij ook bij de prijswinnaars in de 1.50m hoofdrubriek. Meer nog, met de 10-jarige Kel’Star du Vingt Ponts (Kannan) wist hij zelfs de top 5 van het klassement te halen. In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam het duo binnen in 69.97 seconden en legde daarmee beslag op de 4de plaats.

 

Het was de Amerikaan Andrew Ramsay die de overwinning wist op te eisen in dit hoofdnummer. Hij klokte met de 15-jarige California 62 (Cassini I) af in een overtuigende 65.53 seconden en wist zo de overige deelnemers met veel gemak achter zich te laten... De Portugees Nuno Tiago Gomes volgde met de 11-jarige Disco (Numero Uno) al op ruim 3 seconden. Hij kruiste de meet in 68.69 seconden wat hem dus de 2de plaats opleverde. Ook de Turkse ruiter Omer Karaevli, die de laatste dagen ook al meermaals de prijzen wist te halen, wist Guery nog voor te blijven. Hij stuurde zijn 9-jarige Cheston de la Pomme D’Or Z (Chippendale Z) rond in 68.96 seconden en werd daarmee dus 3de. De Zweedse Angelie Von Essen tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij haalde met de 10-jarige Estella (Cardento VDL) de meet in 70.02 seconden.

 

TAGS   |   ANDREW RAMSAY   |   JEROME GUERY   |   NUNO TIAGO GOMES   |   OMER KARAEVLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions