Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/07/2019 18:58 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Opnieuw Dominique Joassin!

Onze landgenoot Dominique Joassin is met zijn 5-jarige paarden aan een ijzersterke Sunshine Tour bezig! Nadat hij ook de voorbije weken al enkele overwinning in de wacht wist te slepen was hij vandaag voor de tweede dag op rij de beste met zijn AES-gefokte Dame de Coeur (Best Of Opus Dei Z – F: Dominique Joassin). Joassin wist in de eerste rubriek voor de 5-jarige paarden in de 2de fase de klok te stoppen op 23.00 seconden en mocht zo dus opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Op de 2de plaats kregen we de Spanjaard Julio Arias Cueva, die rijdt voor de stal van Gilbert De Roock. In het zadel van de Zangersheide-gefokte Just Top De Septon Z (Jenson Van ’t Meulenhof – F: SPRL Val De Somme) snelde hij naar een finishtijd van 26.27 seconden. Zijn landgenoot Ivan Serrano Saez was vervolgens goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij stuurde zijn Al Zinedine (Ibsen del Maset – F: Yeguada Aldehuela) rond in 26.63 seconden en vervolledigde dus zo het podium.

 

Regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx haalde het podium dan weer net niet... Hij kwam met de SBS-gefokte Izoard Du Houssoit (Spartacus TN – F: Daniel Boudrenghien) over de meet in 27.27 seconden en moest daarmee vrede nemen met de 4de plaats in het klassement. De Britse Leonie Aitkenhead tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij finishte met de Zangersheide-gefokte Intense Royal Z (Inshallah de Muze – F: Kristof Wellekens) in 27.40 seconden.

 

In de tweede rubriek voor de 5-jarige paarden wist Inge Carton dan weer het podium te halen met haar eveneens Zangersheide-gefokte Eyecatcher BB Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Fam. M.J.J. Greeve). Carton, die de voorbije weken ook al meermaals de prijzen haalden, kwam door de finish in 25.16 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

We kregen in deze rubriek een ex aeque 1ste plaats want zowel de Spanjaard Jose Fumero Hernandez met Quimi del Maset (Quasimodo Z – F: Del Maset) als de Zweedse Amanda Ericsson met de BWP-gefokte Oklahoma Odeveld (Kafka vd Heffinck – F: Tom Van De Vijver) wisten een tijd van 25.09 seconden op het scorebord te toveren.

 

Ook verderop in het klassement wisten er nog verschillende landgenoten zich te klasseren. Zo was er een 8ste en 9de plaats voor opnieuw Dominique Hendrickx, dit met de paarden Scoop de Septon Z (Hunter’s Scendro – F: SPRL Val De Somme) en Indira Hero de Septon (Jenson Van ’t Meulenhof – F: SPRL Val de Somme), een 10de plaats voor Dominique Joassin met In Love (Best Of Opus Dei Z – F: Dominqiue Joassin) en een 11de plaats voor Stéphanie Andries met Oh My Star van Strytem (I Am Moerhoeve’s Star – F: Marc & Kristof De Pauw).

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   DOMINIQUE JOASSIN   |   INGE CARTON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions