Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/07/2019 18:13 - Jumping

CSI3* Vilamoura: Goffinet blijft winnen!

Thierry Goffinet is nog steeds aan het werk op de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura en blijft daar de overwinningen maar opstapelen! In de 1.35m rubriek van de CSI3* competitie was hij vanmorgen opnieuw de beste met zijn 10-jarige Diva de La Maison Rouge (Darco). In een tabel A rechtstreeks op tijd stopte Goffinet de klok top 59.87 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden.

 

De Portugees Duarte Seabra volgde met zijn 9-jarige Secret Fernhill (Je T’Aime Flamenco) op de 2de plaats. Hij deed een aardige poging, maar had er in 62.31 seconden toch ruim meer tijd voor nodig dan Goffinet om zijn omloop af te leggen. Ook mee op het podium stond de Brit Oliver Fletcher. Die zadelde de 12-jarige Horst van de Mispelaere (Wandor van de Mispelare) en nam de 3de plaats voor zijn rekening na een chronotijd van 62.97 seconden.

 

Ook de Italiaan Guido Franchi wist zich naar een plaats in de top van het klassement te rijden. Vergezeld van zijn 10-jarige Diarada (Diarado) kruiste hij de eindmeet in 63.64 seconden wat hem de 4de plaats opleverde. De Française Morgan Bordat sloot de top 5 van het klassement af met haar 9-jarige Auckland de l’Enclos (Diamant de Semilly). Hun chronotijd was 64.86 seconden.

 

TAGS   |   DUARTE SEABRA   |   OLIVER FLETCHER   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions