Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/07/2019 17:54 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Falisse op het podium!

Op de Hickstead Arena van de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera stonden vandaag opnieuw 2 rubrieken voor de 6-jarige paarden op het programma. Met Stephanie Falisse wist er in de eerste rubriek voor de 6-jarigen opnieuw een landgenote het podium te halen. In het zadel van de SF-gefokte Digee Cool (Tresor de Virton) kwam Falisse in deze speedclass door de meet in 80.52 seconden wat haar de 3de plaats in het klassement opleverde.

 

Het waren de Britse amazones die deze rubriek naar hun hand wisten te zetten met kop Jessica Hewitt en haar eveneens SF-gefokte Dorie du Mazet (Ogano Sitte). Zij kruiste de eindmeet in een overtuigende 76.48 seconden en stond zo bovenaan het klassement. Haar landgenote Deborah Jackson was dan weer goed voor de 2de plaats. Zij stuurde haar KWPN-gefokte Iniesta V (Zambesi TN) dan weer rond in 79.71 seconden.

 

Net buiten het podium kregen we de Spanjaard Ismael Garcia Roque. Met de SF-gefokte Django du Lys (Landsturm – F: Daniel Laborde) strandde hij op de 4de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 81.07 seconden. De Britse Julie Welles, die gisteren in de rubriek voor de 7-jarige paarden ook al de prijzen wiste te halen, sloot de top van het klassement af op de 5 plaats. Zij kwam met haar Coronado Beach (Coronett) binnen in 82.49 seconden.

 

Naast Falisse wist ook Stéphanie Andries nog de prijzen te halen. Zij werd na ook een foutloze ronde 11de met de Oldenburg-gefokte Mystic Lady (HH Messenger – F: Gestüt Lewitz).

 

TAGS   |   DEBORAH JACKSON   |   JESSICA HEWITT   |   STEPHANIE FALISSE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions