Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/03/2019 18:37 - Jumping

Piergiorgio Bucci wint de GP van Vilamoura!

In het Vilamoura Equestrian Centre in het zuiden van Portugal wisten vanmiddag slechts 3 combinaties foutloos te blijven in een lastige CSI3* GP! De winnaar werd de Italiaanse ruiter Piergiorgio Bucci, die met zijn stal gevestigd is in het Limburgse Hamont-Achel. Bucci verscheen als laatste in de ring met zijn 12-jarige ruin Deniro (Argentinus) en wist de overwinning op te eisen nadat hij een chronotijd van 40.47 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Daarmee verwees hij de Française Felicie Bertrand naar de 2de plaats. Bertrand, die rijdt voor de stal van Genevieve Megret, was net ervoor in de ring verschenen met de 11-jarige Ilena de Mariposa (Berlin) en had een finishtijd van 42.23 seconden afgeleverd. De 3de combinatie in de barrage was Bertrand’s landgenoot Raphael Goehrs. Die zette met zijn 10-jarige Victorio des Frotards (Barbarian) in 36.33 seconden ruim de snelste tijd neer, maar kreeg in zijn haast helaas 4 strafpunten.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 van het klassement waren voor de Ier Anthony Condon met de 13-jarige Sfs Aristio (Arko III) en de Fransman Geoffroy de Coligny met Visconsin de La Roque (Kannan). Zij wisten beiden wel alle balken in de lepels te houden, maar verlieten de ring met een strafpuntje voor tijd.

 

Thierry Goffinet verzamelde met zijn 12-jarige Tio de l’Huyne (Tinka’s Boy) 5 strafpunten en viel net buiten de prijzen.

 

TAGS   |   FELICIE BERTRAND   |   PIERGIORGIO BUCCI   |   RAPHAEL GOEHRS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions