Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/03/2019 17:48 - Jumping

CSI2* Sevilla: Van Gorp wint opnieuw!

Op de Sevilla Horse Tour in Spanje waren de Belgen vanmorgen opnieuw in goede doen! In de 1.30m hoge Big Tour wist amazone Marhe Van Gorp voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen. In het zadel van de 10-jarige merrie Mellifluous (Monte Bellini), waarmee ze ook vrijdag al een rubriek wist te winnen snelde ze in deze tabel C naar een finishtijd van 47.73 seconden en had zo weer een straatlengte voorsprong op de concurrentie.

 

De Spanjaard Alejandro Entrecanales Marsans was goed voor de 2de plaats. Hij had er met de 11-jarige Ugo du Plessis (Quaprice du Bois Margot) 54.43 seconden voor nodig om de finish te bereiken en kwam zo duidelijk tekort om van Gorp te bedreigen. De 3de plaats was voor de Brit Jonthon Buxton, die de voorbije dagen ook al enkele malen het klassement wist te halen. Hij stuurde zijn 8-jarige Granada S (Singapore) door de meet in 55.09 seconden en wist zo zijn landgenote Sammie Jo Coffin van het podium te houden. Die kruiste met de 8-jarie Georgina EB (Spartacus TN) de meet in 55.42 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Finse amazone Emma Broända. Die bracht de 13-jarige Juniper Romeo (Centimor) aan de streep in 55.74 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions