Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/02/2019 22:14 - Jumping

CSI4* Vejer: Winst voor Nathalie Willems!

Opnieuw heel wat actie vandaag op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera! Over de verschillende arena’s stonden er maar liefst 10 verschillende rubrieken op het programma en 1 van die rubrieken kende ook een Belgische overwinning! In de 1.30m rubriek van de Medium Tour was het namelijk Nathalie Willems die aan het langste eind wist te trekken. De partner van Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx stuurde in deze tabel A rechtstreeks op tijd haar 12-jarige Clever Brabant Lease (Wittinger VDL) door de meet in 71.64 seocnden en wist daarmee de concurrentie met veel gemak achter zich te laten.  

 

De 2de plaats was voor de in Nederland gevestigde Zweedse amazone Frida Berggren. Die zat in het zadel van de 8-jarige Gillian Graciana (Up to Date) en wist een chronotijd van 75.35 seconden op het scorebord te toveren. Ook de Duitser Nicola Pohl mocht op het podium plaatsnemen. Hij rekende op de 15-jarige Quilata en kwam over de meet in 75.87 seconden.

 

De Britse Lucy Warren nam de eerste plaats naast het podium voor haar rekening. Vergezeld van de 11-jarige Deltina (Tangelo van de Zuuthoeve) snelde zijn naar de meet in 75.96 seconden. Met een finishtijd van 76.27 seconden tenslotte was de 5de plaats voor de Brit David McPherson, die wat paarden rijdt voor Gilbert De Roock. Hij deed hiervoor beroep op de 8-jarige Marvin van de Waterhoeve (Game Boy).

 

TAGS   |   FRIDA BERGGREN   |   NATHALIE WILLEMS   |   NICOLA POHL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions