Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/01/2019 23:01 - Jumping

Rodrigo Almeida ziet 2 paarden vertrekken!

De Portugese ruiter Rodrigo Giesteira Almeida, die rijdt voor de Nederlander Loewie Joppen, kende vorig jaar zijn grote internationale doorbraak met de Portugese titel als een van de hoogtepunten. Dat succes heeft natuurlijk ook een keerzijde en Almeida ziet in een week tijd 2 van zijn toppaarden vertrekken.

 

Afgelopen dinsdag raakte al bekend dat hij afscheid moest nemen van zijn 12-jarige Hassan van de Wittmoere, met wie hij de Kampioenentitel wist binnen te halen. Hassan, een zoon van Contact Van De Heffinck uit een Orlando moeder, kwam als 6-jarige terecht bij de familie Ruant van Picobello Horses. Die verkochten hem enkele maanden later gedeeltelijk aan Loewie Joppen waar hij de laatste 3 jaar een succesvol duo vormde met Almeida. Zij wonnen onder andere in 2017 een rubriek van de CSIU25 competitie tijdens het Europees Kampioenschap in Göteborg en werden onlangs nog een keer 2de tijdens Jumping Amsterdam. Hassan werd verkocht naar Polen, waar hij een combinatie gaat vormen met een junior amazone.

 

Vandaag maakte Almeida dan weer bekend dat hij ook de 10-jarige ruin Elud (Clinton) uit zijn stallen ziet vertrekken. Ook Elud was de afgelopen 3 jaar te zien onder het zadel van Almeida. Samen wonnen zij onder andere rubrieken in het Hippisch Centrum De Peelbergen in Kronenberg en in 2016 ook de troosting van het WK voor 7-jarige paarden.

 

TAGS   |   RODRIGO ALMEIDA

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions