Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/01/2019 22:24 - Jumping

CSI2* Sevilla: Thibeau Spits wint opnieuw!

Hij moet nog altijd 18 jaar worden, maar hij lijkt nu al in de vorm van zijn leven te zitten! Nadat hij 2 weken geleden in het Azelhof al 3 rubrieken wist te winnen, waaronder de Longines Rankingproef op vrijdagavond en de CSI2* GP op zondagmiddag, wint de jonge Thibeau Spits nu ook op Spaanse bodem! In de afsluitende 1.45m Longines Rankingproef was hij vanmiddag opnieuw de beste met zijn 10-jarige merrie Bellisimo Z (Bamako de Muze). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam hij over de meet in 68.17 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

Veel overschot had Spits echter niet, want met Tim Prouvé was er een andere landgenoot die aardig dicht in de buurt wist te komen... Prouvé zat in het zadel van zijn inmiddels 17-jarige Orson des Hayettes (Mozart des Hayettes) en had er in 68.18 seconden maar 1 honderdste van een seconde meer voor nodig om zijn omloop af te leggen. De 3de plaats was voor de Fransman Michel Hecart. Die klokte af in 69.10 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Solero MS (Silvio I).

 

De 4de plaats was voor de Italiaan Juan Carlos Garcia. Ook hij hield het met zijn 16-jarige Cocodrillo (Cocodrillo) foutloos en kruiste de meet in 70.49 seconden. De Brit Jonathan Buxton sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij stuurde zijn eveneens 16-jarige High Offley Arturos (Arturo) naar de meet in 70.63 seconden.

 

TAGS   |   MICHEL HECART   |   THIBEAU SPITS   |   TIM PROUVé

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions