Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/01/2019 15:46 - Jumping

CSI2* Sevilla: Van Gorp snelt naar winst!

De eerste Belgische overwinning op de Sevilla Horse Tour is een feit! Nadat ze gisteren nog genoegen moest nemen met de 2de plaats was het vandaag dan toch raak voor amazone Marthe Van Gorp! In de 1.30m hoge Big Tour was zij de beste met haar 10-jarige merrie Mellifluous (Monte Bellini). In een tabel A rechtstreeks op tijd wisten zij de klok te stoppen op 66.72 seconden en hadden zo meer dan 8 volle seconden voorsprong op hun dichtste achtervolger.

 

Die eer was weggelegd voor de Spanjaard Alejandro Entrecanales Marsans, die in het zadel zat van de 11-jarige Ugo du Plessis (Quaprice du Bois Margot). Zij kwamen over de meet in 74.78 seconden en moesten zo duidelijk hun meerdere erkennen in onze jonge landgenote. Ook mee op het podium in deze rubriek stond de Brit Jonathon Buxton. Die stuurde zijn 8-jarige Granada S (Singapore) rond in 77.54 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

Net buiten het podium zagen we de Nederlander Arne van Heel met de 8-jarige Perfect Blue Z (Plot Blue). Zij finishten in 79.11 seconden en waren zo tevens de laatste foutloze combinatie. De in ons land gevestigde Colombiaan Nicolas Toro, die gisteren ook al de prijzen wist te halen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij wist met de 9-jarige Calva Chiva Z (Calvaro Z) wel alle balken in de lepels te houden, maar kreeg een puntje voor tijd aangerekend.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions