Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/01/2019 15:04 - Jumping

CSI4* Vejer: Inge Carton net buiten de top 5

Onze landgenote Inge Carton blijft het goed doen op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera! Nadat ze afgelopen dagen al meermaals de prijzen wist te halen in de rubrieken voor de jonge paarden was het vandaag ook raak in de 1.25m-1.30m rubriek van de CSI4* competitie. In het zadel van de 9-jarige Kasper van het Leliehof (Nonstop) kwam Carton in de 2de fase door de meetin 34.42 seconden en strandde daarmee net buiten de top 5 van het klassement.

 

De winst bleef in eigen land en daarvoor zorgde Alvaro Gonzalez de Zarate. Die stuurde de 12-jairge Monboulette Z (Montender) rond in 30.02 seconden en mocht daarmee bovenaan het podium plaatsnemen. De Amerikaanse Kerry Mc Cahill was goed voor de 2de plaats in het klassement. Zij kwam met de 15-jarige Zuidam (Guidam) over de meet in 30.07 seconden en kwam zo 5 honderdsten van een seconde tekort. De Spanjaard Jose Fumero Hernandez vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij wist met de 8-jarige Garsina (Vleut) te finishen in 32.39 seconden.

 

De andere plaatsen in de top 5 waren nog oor de Peruviaan Carlon Merino Loredo met de 15-jarige Ofelia Te Quiero (Kannan) en opnieuw Kerry Mc Cahill met de 9-jarige Bugatti X (Bugatti VDL). Zij kwam respectievelijk binnen in 33.82 seconden en 33.98 seconden.

 

TAGS   |   INGE CARTON   |   KERRY MC CAHILL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions