Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/01/2019 13:40 - Jumping

CSI3* Vilamoura: Opnieuw winst voor Goffinet

Thierry Goffinet heeft vanmorgen nog maar eens voor een Belgische overwinning gezorgd op de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura! In de 1.35m rubriek van de CSI3* competitie was hij de beste met zijn 10-jarige merrie Balrika (Baloubet du Rouet). In een progressieve omloop wist hij alle balken netjes in de lepels te houden en bracht hij zijn aantal overwinningen op 7 na een chronotijd van 51.48 seconden.

 

Na Goffinet kregen we dan een trio Franse combinaties met op de 2de plaats Timothee Anciaume en zijn 8-jarige Bagad Avel Mor (Kannan). Zij kwamen over de eindmeet in 51.63 seconden en kwamen 15 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Zijn landgenote Axelle Moro was goed voor de 3de plaats op het podium. Zij finishte in 52.81 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 9-jarige Asse du Beaumenil (Lando). Raphael Goehrs tenslotte was de 3de in het rijtje die zich een plaats in de top van het klassement wist te bemachtigen. Hij stuurde de 8-jarige Bad Boy du Barquet (Lando) rond in 53.63 seconden en legde zo beslag op de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Britse ruiter Douglas Duffin. Die zat in het zadel van de 9-jarige Fan (Clinton) en kwam over de eindmeet in 53.82 seconden.

 

TAGS   |   AXELLE MORO   |   THIERRY GOFFINET   |   TIMOTHEE ANCIAUME

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions