Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/01/2019 11:04 - Jumping

CSI4* Welling: Hoofdrubriek voor McLain Ward

Terwijl deze week alle ogen zowat gericht zijn op de start van het nieuwe seizoen van de Longines Global Champions Tour wordt er ook nog steeds gesprongen op het Winter Equestrian Festival in Wellington! Daar was het gisterenavond plaatselijke tijd de Amerikaan McLain Ward die voor een thuisoverwinning wist te zorgen in de 1.50m hoofdrubriek. Samen met zijn 12-jarie merrie Clinta (Clinton) snelde hij in deze speedclass naar een finishtijd van 72.52 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

Het zilver was voor vice-Wereldkampioen Martin Fuchs. Die zadelde de 10-jarige ruin Silver Shine (Califax) en wist met zijn chronotijd van 74.63 seconden het dichtste in de buurt van Ward te komen. Ze kregen op het podium het gezelschap van de Mexicaan Enrique Gonzalez. Die stuurde de 12-jarige Chacna (Chacco Blue) dan weer rond in 75.33 seconden.

 

De Amerikaanse amazone Ashlee Bond haalde het podium dan weer net niet... Zij klokte met de 8-jarige Donatello 141 (Diarado) af in 75.49 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De Ier Lorcan Gallagher vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij had er met de 11-jarige Charlie (Chacco Blue) 76.04 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

TAGS   |   ENRIQUE GONZALEZ   |   MARTIN FUCHS   |   MCLAIN WARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions