Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/02/2019 22:01 - Jumping

CSI3* Vilamoura: Schoonbroodt in de top 5!

Ook op de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura gaat er geen dag voorbij of onze landgenoten weten wel ergens een topklassering te behalen. In de 1.45m hoofdrubriek was het vanmiddag Celine Schoonbroodt-De Azevedo die van zich liet horen met de 14-jarige Hbr Radio Saint Clair (Robin II Z). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam Schoonbroodt-De Azevedo aan de meet in 65.10 seconden wat haar een mooie 5de plaats opleverde.

 

Het waren de Britse amazones die wisten te domineren met op kop de in ons land gevestigde Chloe Asten. Die zat in het zadel van de 14-jarige Amigo T (Padinus) en wist een tijd van 63.25 seconden op het scorebord te zetten. Veel overschot had Aston echter niet, want haar landgenote Laura Mantel zat haar aardig op de hielen... Zij kwam met de 12-jarige Glory B V (Caretino Glory) echter binnen in 63.29 seconden en kwam zo 4 honderdsten van een seconde tekort om Aston van de troon te stoten.

 

De 3de plaats was dan weer voor de Italiaan Piergiorgio Bucci. Die vervolledigde met de 12-jarige Deniro (Argentinus) het podium na een chronotijd van 63.60 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Schoonbroodt-De Azevedo was de Fransman Guillaume Foutrier. Die stuurde zijn 10-jarige Fairness Hero Z (Flipper D’Elle) rond in 64.04 seconden en legde zo beslag op de 4de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions