Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/02/2019 21:19 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Joassin voor Carton in finale

Net als 2 weken geleden tijdens de openingsweek heeft onze landgenoot Dominique Joassin vanmiddag op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera de finalerubriek voor de 5-jarige paarden op zijn naam geschreven! Joassin finishte met zijn AES-gefokte merrie In Love (Best Of Opus Dei Z – F: Dominique Joassin) in 28.51 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

Daar hield het Belgische succes echter niet op, want ook op de 2de plaats kregen we met Inge Carton en haar Zangersheide-gefokte Electrique van het Cautershof Z (Emerald Van ’t Ruyterhof – F: Spiessens & Co BVBA) een Belgische combinatie! Carton, die ook gisteren al tweemaal de prijzen wist te halen, kruiste de eindmeet in 30.57 seconden en was zo Joassin’s dichtst belager.

 

De 3de plaats was voor de Britse Elisha Johnson, die de BWP-gefokte Orobi van het Eelshof (Inar C – F: Wim & Tom Mertens) onder het zadel had. Zij wist de klok te stoppen op 34.73 seconden en stond zo ook mee op het podium. Op de 4de plaats kregen met de Zweedse Amanda Ericsson opnieuw een amazone. Zij was vergezeld van de BWP-gefokte Oklahoma Odeveld (Kafka vd Heffinck – F: Tom Van De Vijver) en wist een tijd van 35.38 seconden op het scorebord te zetten. Op de 5de plaats tenslotte kregen met Oh My Star van Strytem (I Am Moerhoeve’s Star – F: Marc & Kristof De Pauw) nog een BWP-gefokt paard. Onder het zadel van de Spanjaard Julio Arias Cueva, die rijdt voor Gilbert De Roock) kwamen zij binnen in 36.46 seconden. Die plaats moesten ze echter wel delen met de Zweedse amazone Frida Berggren, die er met de Zangersheide-gefokte Dreamboy Z (Dicasi O.H. – F: Tony Houben) eveneens 36.46 seconden voor nodig had om de eindmeet te bereiken.

 

TAGS   |   DOMINIQUE JOASSIN   |   ELISHA JOHNSON   |   INGE CARTON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions