Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/02/2019 13:34 - Jumping

CSI4* Vejer: Guery opnieuw in de prijzen

Op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera gingen vanmorgen ook de rubrieken van de CSI4* competitie van start. In de 1.40m hoge Big Tour B was er direct Belgisch succes dankzij Jérôme Guery! Met zijn 9-jarige Kigali VD Bisschop (Nabab de Rêve) kwam hij zelfs bijzonder dicht bij de overwinning... In een tabel A in 2 fasen wisten zij de klok te stoppen op 29.61 seconden en kwamen zo net tekort voor de eerste plaats op het podium... Met de eveneens 9-jarige Artist VH Marienshof Z (Arezzo VDL) werd hij dan weer 6de na een chronotijd van 31.72 seconden.

 

Het was de Amerikaanse amazone Laura Kraut, de partner van de Britse ruiter Nick Skelton, die de overwinning wist binnen te halen. Vergezeld van haar 8-jarige Greatfull (Congress 4) kwam zij over de meet in 29.15 seconden. Ook de Nieuw-Zeelandse amazone Lisa Cubitt mocht mee plaatsnemen op het podium. Zij zat in het zadel van de 10-jarige Jack van het Dennehof (Toulon) en kruiste de meet in 29.95 seconden. Net buiten het podium zagen we de Zwitserse amazone Valentina Rossini. Zij deed er 30.47 seconden over de finish te bereiken en daarvoor kon ze rekenen op de 14-jarige Rocker du Syre (Papillon Rouge). De Ierse Susan Fitzpatrick, die ook gisteren al de prijzen wist te halen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij stuurde de 11-jarige merrie Simone (Spartacus Esh 37) rond in 31.62 seconden.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   LAURA KRAUT   |   LISA CUBITT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions