Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/02/2019 22:14 - Jumping

VDL Stud investeert in Hardrock Z!

Met veel interesse werd er gisterenavond gekeken naar de veiling van de paarden van de Colombiaanse ruiter Emanuele Andrade. Nadat gisterenavond al bekend raakte dat de inmiddels 16-jarige hengst Hardrock Z voor $282,000 onder de veilinghamer ging werd vandaag ook bekend wie de nieuwe eigenaar is. Het is namelijk het Nederlandse VDL Stud dat de hengst terug naar de lange landen haalt.

 

“Verheugd zijn wij met onze nieuwe aankoop: de 16-jarige hengst Hardrock Z. Hardrock Z is één van de meest succesvolle Heartbreaker-zonen in de sport. Onder Emanuel Andrade kwam Hardrock Z aan start op o.a.  de Olympiade in Rio de Janeiro en op de wereldruiterspelen in Caen. Ze wonnen het openingsparcours van de Pan Am Games in Toronto. Daarnaast waren ze vaak  hooggeplaatst in 1.60m Grote Prijzen op 5* concoursen en werden  o.a.: 5e GP Saugerties,  5e GP Tryon,  6e GP Wellington,  7e GP Tryon,  8e GP New York, 9e GP Saugerties etc.”

 

Hardrock Z is gefokt uit de Carthago-merrie Carte Blanche die ook het 1.50m springpaard Charlemagne JT Z bracht. Grootmoeder Monica bracht drie 1.60m springpaarden en een 1.50m springpaard.

 

Hardrock Z heeft uit  een klein aantal dekkingen al  meerdere internationale gebracht waaronder het 1.60m springpaard Hangstone JT Z en de 1.45m springpaarden Katho, Harakiri Z en Hasj vh Vliegenhof Z.

 

“Met de aankoop van  Hardrock Z hebben we een fantastisch gemodelleerde  hengst in huis gehaald die beschikt over hardheid,  een geweldige springtechniek en een super instelling. De hengst is nog in superconditie en gecombineerd met  de waardevolle genen van Heartbreaker en Carthago verwachten wij dat hij een aanwinst zal zijn voor de fokkerij. Hardrock Z is aangekocht tezamen met onze Amerikaanse partner Highpoint Farm. De hengst is op dit moment nog in de USA, maar zal zo snel mogelijk naar Nederland komen en ter beschikking staan voor de fokkerij.”

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions