Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/02/2019 21:58 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Wathelet wint opnieuw!

Wat een dag voor Gregory Wathelet op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera! Nadat hij vanmorgen de dag al startte met winst in de eerste rubriek voor de 7-jarige paarden schreef hij op de middag ook doodleuk de tweede rubriek voor de 7-jarige paarden op zijn naam! Ditmaal zat hij in het zadel van de BWP-gefokte merrie Melia de Regor (Elvis Ter Putte -  F: Familie Veldeman). Een in een tabel A rechtstreeks op tijd kwam Wathelet binnen in 64.72 seconden en wist daarmee de concurrentie voor te blijven.

 

Na een 3de plaats gisteren was er vandaag een 2de plaats voor de Brit Max Routledge met de BWP-gefokte merrie Mademoiselle-A (VDL Corland – F: Luc Aerts). Zij kwamen binnen in 65.49 seconden en stonde zo dus opnieuw mee op het podium. Zij kregen op het podium nog het gezelschap van de Amerikaanse amazone Catherine Pasmore. Vergezeld van de eveneens BWP-gefokte Micki Mikado van de Nethe (Nabab de Rêve – F: N.V. De Nethe) kruisten zij de meet in 66.90 seconden.

 

Net buiten het podium zagen we dan de Turkse ruiter Omer Karaevli, die met zijn stal gevestigd is in Nederland. Hij zadelde de KWPN-gefokte Mendocino RF (Zambesi TN – F: G.B.L. Nijhof) en finishte in 69.01 seconden. De Ierse Susan Fitzpatrick tenslotte nam plaats 5 voor haar rekening. Met de SBS-gefokte Keatingstown Gotha de Baudignies (Ugano Sitte – F: Philippe De Donder) klokte zij af in 72.50 seconden.

 

TAGS   |   CATHERINE PASMORE   |   GREGORY WATHELET   |   MAX ROUTLEDGE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions