Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/02/2019 14:16 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Carton en Joassin in top 3!

Op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera gingen onze landgenoten ook in de rubriek voor de 5-jarige paarden vanmorgen goed van start! Zo wisten zowel Inge Carton als Dominque Joassin zich te verzekeren van een plaatsje op het podium! Carton deed dat met de Zangersheide-gefokte Electrique van het Cauterhof Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Fred Spiessens), waarmee ze ook tijdens de eerste week al de prijzen wist te halen. Het duo kwam in de 2de fase door de meet in 22.96 seconden en greep zo net naast de overwinning. Joassin nam dan weer de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stopte de klok op 23.13 seconden en kon daarvoor rekenen op de AES-gefokte In Love (Best Of Opus Dei Z – F: Dominique Joassin), met wie hij 2 weken geleden nog de finale wist te winnen.

 

Winnen deed vandaag de Braziliaan Carlos Parro. Die zat in het zadel van Cool Striker (Billy Be Cool) en deed er 22.91 seconden over voor zijn 2de fase af te leggen. De andere 2 plaatsen in de top 5 bleven in eigen land met op de 4de plaats Patricia Segura en haar SF-gefokte Epic (Con Air 7). Segura, die ook de voorbije weken al verschillende malen de prijzen wist te halen, finishte in 23.90 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats. Roi Calviño Rabon tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij stuurde zijn Napoleon rond in 25.02 seconden.

 

TAGS   |   CARLOS PARRO   |   DOMINIQUE JOASSIN   |   INGE CARTON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions