Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/02/2019 11:46 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Indrukwekkende Wathelet!

De Belgische ruiters blijven de rubrieken voor de 7-jarige paarden domineren op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera! Nadat Jérôme Guery gisteren op de openingsdag al wist te winnen was het zonet de beurt aan Gregory Wathelet om bovenaan het podium plaats te nemen. In het zadel van de NRPS-gefokte merrie Cherie (Clarimo ASK – F: Paardenhouderij Janssen) wist hij er een indrukwekkende prestatie neer te zetten. In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam het duo over de meet in 63.98 seconden en had zo bijna 10 volle seconden voorsprong op zijn dichtste achtervolger!

 

De Britse amazone Leonie Aitkenhead wist beslag te leggen op de 2de plaats. Zij kruiste met de Deense Warmbloed Heart-Third (Heartbeat – F: Rita & Hans R. Bonde) de meet in 73.33 seconden en kwam zo dus ruim achter onze landgenoot. Ook de Duitser Stephan Naber wist zich nog een plaatsje op het podium te bemachtigen. Hij stuurde zijn Westfaals-gefokte Cyber Zirkeline (Comme Il Faut 5) de meet in 74.73 seconden en werd daarmee 3de.

 

De 4de plaats in deze ochtendrubriek was voor de Litouwse ruiter Juan Pablo Garriz. Die zadelde de Holstein-gefokte Crossbar Melloni (Casall – F: Kirsten Markussen) en wist de klok te stoppen op 74.89 seconden. Met een tijd van 75.02 seconden was de 5de plaats nog voor de Duitser Torben Köhlbrandt. Hij kon hiervoor dan weer rekenen op de eveneens Holstein-gefokte Conlin S (Connor 48 – F: Marin Schönfeld).

 

Naast de overwinning nam Gregory Wathelet ook nog de 6de plaats voor zijn rekening. Ditmaal reed hij de Argentina de la Marchette (Acajou de la Marchette – F: Hubert Wathelet) naar de meet in 75.43 seconden.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   LEONIE AITKENHEAD   |   STEPHAN NABER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions