Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/02/2019 07:58 - Jumping

CSIYH1* Vilamoura: Schoonbroodt in top 10!

Ook op de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura was er gisteren direct Belgisch succes in de rubriek voor de 7-jarige paarden! Daar was het Celine Schoonbroodt-De Azevedo die de prijzen wist te halen met de SF-gefokte Caprice d’Elle (Arko – F: Scea Haras D’Elle). Na een foutloze omloop in 67.72 seconden wist het duo zich nog net te verzekeren van een plaats in de top 10 van het klassement.

 

Het was de snelle Brit Graham Babes die hier de concurrentie wist te overtreffen! Samen met zijn BWP-gefokte merrie Ma Fleur JS (Emerald Van ’t Schuttershof – F: Johan Schutters) kwam hij binnen in 58.70 seconden en wist zo als enige onder de kaap van de 60 seconden te blijven.

 

De Fransman Julien Gonin nam de 2de plaats voor zijn rekening. In het zadel van de SF-gefokte Cymba (Radieux) wist hij de klok te stoppen op 60.48 seconden. Daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de Britse Laura Johnson. Die kwam met de Holstein-gefokte Euphoria Hst (Nabab de Rêve – F: F.G. van Leuken) binnen in 61.72 seconden en vervolledigde zo het podium. De Française Marine Bouton haalde het podium dan weer net niet... Zij stuurde haar SF-gefokte Conche des Cabanes (Conrad – F: Jean-Francois Coursaud) naar de finish in 61.89 seconden en moest daarmee tevreden zijn met de 4de plaats in het klassement. De Britse Emma Stoker tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij haalde met de KWPN-gefokte Happynes (Eldorado Vd Zeshoek) de meet in 62.24 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions