Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/02/2019 22:38 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Winst voor Jérôme Guery!

Na een dagje onderbreking werd er vandaag alweer opnieuw gesprongen op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera. Op deze openingsdag van de 3de week kwamen alleen de jonge paarden opnieuw in actie. Jérôme Guery ging meteen goed van start en schreef de eerste rubriek voor de 7-jarige paarden op zijn naam. Vergezeld van zijn BWP-gefokte hengst Massimo (Tangelo van de Zuuthoeve – F: Jan Tuyteleers) snelde hij in de 2de fase door de meet in 28.17 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven.

 

De andere 2 podiumplaatsen gingen naar Groot-Brittannië met op de 2de plaats amazone Jessica Hewitt. Die rekende op de KWPN-gefokte Hakuna (VDL Sheraton – F: H.J.M. Meijerink) en wist met haar tijd van 29.53 seconden ook onder de grens van de 30 seconden te blijven. Haar landgenoot Max Routlegde was vervolgens goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij stuurde de BWP-gefokte merrie Mademoiselle-A (VDL Corland – F: Luc Aerts) rond in 30.08 seconden en stond zo mee op het podium.

 

De eerste plaats naast het podium was voor de Italiaan Filippo Lupis, die de SBS-gefokte Gothan City PL (Loro Piana Filou de Muze – F: Philippe Le Jeune) onder het zadel had. Zij kruisten de meet in 30.66 seconden en legden zo dus beslag op de 4de plaats. Naast Guery wist ook Gregory Wathelet zich opnieuw in de prijzen te rijden. Samen met zijn NRPS-gefokte merrie Cherie (Clarimo ASK – F: Paardenhouderij Janssen), waarmee hij ook vorige week al de prijzen wist te halen, kwam hij binnen in 30.89 seconden en sloot daarmee de top van het klassement af.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   JEROME GUERY   |   JESSICA HEWITT   |   MAX ROUTLEDGE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions