Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/02/2019 23:29 - Jumping

Foutrier is de beste in de GP van Vilamoura!

Geen Belgen in de barrage van de CSI3* GP van Vilamoura vanmiddag... Thiery Goffinet kreeg met zijn Eycatcher Of Two Notes Z (Emilion) 2 springfouten in de basisomloop en kon geen rol van betekenis spelen in deze hoofdrubriek.

 

Wel in de barrage zat de Fransman Guillaume Foutrier! Vergezeld van zijn 10-jarige Fairness Hero Z (Flipper d’Elle) wist hij de concurrentie verschalken na een chronotijd van 34.96 seconden! Op exact 2 volle seconden was de 2de plaats voor de Britse amazone Ellen Whitaker. Zij kon hier voor opnieuw rekenen op de eveneens 10-jarige Jack Van ’t Kattenheye (Diabeau), met wie ze in Vilamoura al in elke rubriek waarin ze aan de start kwam de top 10 van het klassement wist te halen. De 3de plaats ging opnieuw naar Frankrijk met Olivier Guillon  en zijn 12-jarige Type Top du Monteil (Calvaro F.C.). Zij hadden er 38.09 seconden voor nodig om de finish te bereiken en stonden zo ook mee op het podium.

 

Mathieu Billot nam ook de 4de plaats nog mee naar Frankrijk. Hij kruiste met de 13-jarige Quel Filou 13 (Quidam’s Rubin) in 38.72 seconden en zag zo dus een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan. De in ons gevestigde Britse amazone Chloe Aston tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij kreeg met haar 13-jarige Amigo T (Padinus) 2 springfouten.

 

TAGS   |   ELLEN WHITAKER   |   GUILLAUME FOUTRIER   |   OLIVIER GUILLON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions