Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/02/2019 22:59 - Jumping

Patteet en Guery scoren in GP van Vejer!

Net als op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva stond ook op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera vanmiddag de CSI3* GP op het programma! 14 van de 60 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop alle balken netjes in de lepels wisten te houden. Onder die 14 barragisten ook onze landgenoten Gudrun Patteet met de 11-jarige Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z) en Jérôme Guery met de 10-jarige Kel’star du Vingt Ponts (Kannan). Beiden kregen in die allesbeslissende ronde echter een springfout en moesten finaal genoegen nemen met de 8ste en 9de plaats.

 

De winst was voor de Ierse ruiter Richard Howley, die ook vanmorgen in de 1.45m ochtendrubriek al op het podium stond. Hij klokte met zijn 12-jarige Chinook (Tygo) af in 27.80 seconden en wist zo de concurrentie overtuigend achter zich te houden. De andere 2 podiumplaatsen gingen naar Groot-Brittannië met op de 2de plaats Jake Saywell. Die zat in het zadel van de 12-jarige Havinia van de Roshoeve (Cicero Z Van Paemel) en toverde een chronotijd van 29.21 seconden op het scorebord. Amazone Jodie Hall Mcateer was dan weer goed voor de 3de plaats. Zij stuurde de 10-jarige Salt’n Peppa (Stolzenberg) rond in 30.64 seconden.

 

De 4de plaats was voor de Nederlander Eric Van der Vleuten. Die hield het met de 11-jarige Djoost Again (Canton) ook foutloos en kwam over de meet in 30.89 seconden. De Zweedse Stella Röhlcke was de laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement te veroveren. Zij bracht de 11-jarige Delina (Verdi TN) veilig aan de meet in 34.66 seconden.

 

Ook Dominqiue Hendrickx behoorde nog net tot de prijswinnaars. Hij werd na een springfout in de basisomloop 15de met Koriano van Klapscheut (Lord Z).

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   GUDRUN PATTEET   |   JAKE SAYWELL   |   JEROME GUERY   |   JODIE HALL MCATEER   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions