Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/02/2019 21:46 - Jumping

CSI3* Vejer: Hendrickx rijdt zich naar top 5

In tegenstelling tot vorige week werd er vandaag ook gesprongen op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera. Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx was daar vanmorgen direct goed wakker en wist zich meteen te klasseren in de 1.45m hoge ochtendrubriek! Vergezeld van zijn 12-jarige ruin Bacardi les Hauts (Rexar du Houssoit) snelde hij deze tabel A rechtstreeks op tijd door de meet in 64.04 seconden en strandde daarmee op de 5de plaats.

 

De winst was voor de Amerikaan Andrew Ramsay. Die mocht bovenaan het podium plaatsnemen nadat hij met de 15-jarige merrie California 62 (Cassini I) de klok wist te stoppen op 62.14 seconden. De Ierse ruiter Richard Howley was met de 9-jarige Farianne (Indoctro) degene die het dichtst in de buurt wist te komen van de Amerikaan, maar ook hij moest na een finishtijd van 62.57 seconden het onderspit delven. De Britse ruiter Donald Whitaker was de 3de ruiter die zich een podiumplaats wist toe te eigenen. Hij kruiste de meet in 62.58 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Toki Li (Cascall). De laatste die het nog sneller wist te doen dan Hendrickx was de Britse amazone Holly Smith. Die stuurde haar 12-jarige Claddagh Iroko (Iroko) naar de meet in 63.78 seconden en legde daarmee beslag op de 4de plaats in het klassement.

 

TAGS   |   ANDREW RAMSAY   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   DONALD WHITAKER   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions