Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/02/2019 20:56 - Jumping

CSI2* Kronenb: Pieter Kenis snelt naar winst

Onze landgenoot Pieter Kenis kwam de afgelopen dagen aan de start in het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg en wist zich daar ook al enkele keren in de prijzen te rijden. Het beste hield de medeorganisator van de Equimasters in Massenhoven echter voor deze laatste dag... In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie was hij vanmorgen namelijk de beste met zijn 9-jarige Kaira Vd Middelstede (Chopin van het Moleneind). In een tabel A in 2 fasen klokte Kenis af in 27.53 seconden en wist zo nipt de concurrentie voor te blijven.

 

De Zweedse amazone Erika Lickhammer – Van Helmond zat Kenis echter op de hielen. Zij stuurde haar 8-jarige Silver Eclips (Eldorado Van De Zeshoek) naar een finishtijd van 27.54 seconden en kwam zo een honderdste van een seconde tekort voor winst. De 3de plaats ging naar Duitsland met Markus Renzel en de eveneens 8-jarige C-Stera (Clarimo). Zij hadden er 27.78 seconden voor nodig om de barragerit af te leggen en vervolledigden zo het podium.

 

Net buiten het podium zagen we de Deense ruiter Lars N Pedersen. Die zat in het zadel van de 9-jarige Lordentro (Lord Z) en wist de klok te stoppen op 27.96 seconden. De Duitse amazone Isabelle Gerfer vervolledigde de top 5 van het klassement op de 5de plaats. Zij haalde met de 14-jarige Abarlo (Ustinov) de meet in 28.51 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions