Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2019 23:05 - Jumping

PHC Gent: Opnieuw Anthonissen en Mr Blue C!

Voor de tweede week op rij hebben Bart Anthonissen en zijn Mr Blue C (Mr Blue – F: Cyriel Lanslots) de PAVO Hengstencompetitie voor de 7-jarigen op hun naam geschreven! Nadat ze vorige week al in het Azelhof in Lier wisten te winnen, waren ze vanavond ook de beste op Flanders Horse Expo in Gent. Anthonissen kreeg in de basisomloop aanvankelijk niet meteen het juiste ritme te pakken, maar maakte dat in de 2de fase helemaal goed wat resulteerde in een chronotijd van 28.86 seconden.

 

De 2de plaats was voor de indrukwekkend springende El Barone 111 Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Stal Harrie Theeuwes &  Baron De Borrekens) onder het zadel van amazone Rachel Steffen. Zij leken met een scherpe finishtijd van 29.84 seconden op weg naar de overwinning, maar moest uiteindelijk toch nog de duimen leggen tegen Anthonissen. De 3de plaats was voor Jan Mertens met zijn Maestro van het Binnenveld (Hunter’s Scendix – F: Walter Verhaegen). Zij kruisten de meet in 30.54 seconden en vervolledigden zo het podium.

 

Tenslotte wist ook Koen Gelaude het dubbel foutloos te doen met zijn Calensky Hero Z (Cornet Obolensky – F: Luc Henry). Zij waren met hun tijd van 32.04 seconden goed voor de 4de plaats.

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   JAN MERTENS   |   RACHEL STEFFEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions