Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2019 22:22 - Jumping

PHC Gent: Dekens en Chaiton F Z winnen 6j

Met 27 combinaties verschenen ze zonet op Flanders Horse Expo in Gent aan de start in de 4de manche voor de 6-jarige hengsten. Ook hier lag het niveau hoog met 14 van de 27 combinaties die het zowel in de eerste als in de tweede fase foutloos wisten te houden. De overwinning was uiteindelijk voor Frederik Dekens met Chaiton F Z (Clinton – F: Dirk en Kathleen De Vidts), die onlangs werd aangekocht door Gudrun Patteet en Sea Coast. Het duo wist in de barrage de eindmeet te halen in 29.13 seconden en wist zo de overige deelnemers achter zich te laten.

 

De 2de plaats was voor Thibeau Spits, die vorige week zondag in het Lierse Azelhof nog schitterde in de CSI2* GP! Hij zat in het zadel van Nono VD Withoeve (Elvis Ter Putte – F: Willy De Beck – Geerts) en klokte af in 29.42 seconden. Het brons was dan weer voor Olivier Van Roosbroeck met Narengo STB (Bisquet Balou C – F: Sopie De Roeck), de winnende combinatie van de 2de manche in het Sentower Park. Zij kruisten de meet in 29.89 seconden en stonden zo opnieuw op het podium.

 

Plaats 4 was voor Eliah Pieters met zijn Spartacus From Second Life Z (Stakkato – F: Thierry Hendrickx). Zij wisten de eindemeet te bereiken in 30.13 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor Caroline De Laet. Zij zat in het zadel van New Star Quality (Nabab de Rêve – F: Quality Stud) en finishte in 30.74 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions