Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2019 20:40 - Jumping

CSI2* Kronenb.: Rik Hemeryck komt net tekort

Rik Hemeryck startte gisteren zijn concours in het Nederlandse Kronenberg al uitstekend met een 4de plaats in de rubriek voor de 7-jarige paarden. Op deze 2de dag wist hij zich opnieuw in de kijker te rijden, ditmaal in de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie. Vergezeld van zijn 8-jarige Loupiac de Sclef (Ugano Sitte) kwam hij in deze tabel A in 2 fasen over de meet in 26.69 seconden en kwam daarmee ruim een halve seconde tekort voor de overwinning.

 

Die moest hij laten aan de Deense ruiter Lars N Pedersen. Die stuurde de 9-jairge Lordentro (Lord Z) naar een finishtijd van 26.10 seconden en wist zo de overwinning op te eisen. Het brons ging dan weer naar Duitsland met Mylen Kruse en de 12-jarige Balduin 35 (Balou du Rouet). Zij hadden er 27.19 seconden voor nodig om de 2de af te leggen en verzekerden zich daarmee ook van een plaatsje op het podium.

 

Mathijs van Asten zorgde op de 4de plaats voor de beste Nederlandse prestatie. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Amichi H Z (Ami Z) en snelde naar een finishtijd van 27.39 seconden. De Deense Christine Thirup Christensen vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij kwam met de 9-jarige Afghan (Arpeggio) over de meet in 27.62 seconden.

 

Naast Rik Hemeryck was ook Aliki Rotsaert een van de prijswinnaars. Zij werd 6de en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Jacinto Dwerse Hagen (Va Vite).

 

TAGS   |   LARS N PEDERSEN   |   MYLEN KRUSE   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions