Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2019 20:19 - Jumping

PHC Gent: 26 foutlozen bij de 4-jarigen

Voor de 4de manche van het seizoen trok de PAVO Hengstencompetitie vanavond naar Flanders Expo in Gent, waar de 12de editie van Flanders Horse Expo plaatsvindt. Om klokslag 18.00u waren het de 4-jarige hengsten die al eerst hun opwachting maakten. Opnieuw werd er sterk gesprongen, want niet minder dan 26 van de 37 combinaties wisten het basisparcours van pistebouwer Eddy Geysemans tot een goed einde te brengen en zich ex aequo op de eerste plaats te klasseren.

 

Van de 10 hengsten die tot nu toe nog het maximum van de punten hadden wisten er 7 ook deze 4de manche opnieuw foutloos af te leggen. Het gaat dan om Pegase Van ’t Ruytershof (Comme Il Faut 5 – F: Stal ’t Ruytershof) onder Jeroen De Winter, Demerald R Z (Diamant de Semilly – F: Tiffany Van Steenwinkel) onder Jeroen Appelen, Piece Of Cake M (Vigo D’Arsouills – F: Luc van de Poel) onder Vicky van de Poel, Perseus de Muze (By Ceira d’Ick – F: Marc Vandamme) onder Walter Lelie, Cornetto db Z (Cornet Obolensky – F: Audrey De Bock) onder Valentijn De Bock, Pifte van het Houtemhof (Iron Man van de Padenborre – F: Tim Cordemans) onder Stijn Schuurmans en Peter-Pan (Tangelo Van De Zuuthoeve – F: Bart Anthonissen) onder Bart Anthonissen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions