Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2019 15:37 - Jumping

CSI2* Gent: Van Lent leidt Belgisch peloton!

Onze landgenoot Maverick Van Lent heeft op Flanders Horse Expo in Gent vanmiddag de 1.30m rubriek van de CSI2* competitie op zijn naam geschreven! Van Lent zadelde voor deze speedclass de 11-jarige merrie Ursula des Vaux. Hij snelde naar een chronotijd van 52.28 seconden en stond zo op kop van een Belgisch peloton.

 

De 2de plaats was voor Patrik Spits, die de 10-jarige Javanna van de Torredreef (Wandor van de Mispelaere) onder het zadel had. Spits kruiste de meet in 52.72 seconden en kwam zo een kleine halve seconde tekort voor de overwinning. Op de 3de plaats kregen we met Chanel de Baets de eerst amazone in de rangschikking. Zij finishte met haar 12-jarige Casino (Lord Z) in 53.34 seconden en mocht zo mee op het podium plaatsnemen.

 

Gilles Nuytens strandde al voor de 3de keer tijdens dit concours net naast het podium... Hij klokte met de 9-jarige Mama Mia Picobello Z (Mr Blue) af in 53.84 seconden en moest zo dus opnieuw genoegen met de 4de plaats. Melanie Gelin tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij kwam over de meet in 55.36 seconden en kon daarvoor opnieuw rekenen op haar 7-jarige merrie Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur).

 

Verder was in deze rubriek nog een 6de plaats voor Sam Polleunis met Qanuk Z (Quintero), een 7de plaats voor Donaat Brondeel met Just Biscuit van het Vlierhof (Flipper d’Elle), een 9de plaats voor Guillaume Ruant met Bono Ter Linden (Bamako de Muze), een 10de plaats voor Dimme D’Haese met Surrimo (Stakkato), een 11de plaats voor Mahtieu-Maxim Goossens met Klunten B (Hunters Argentus), een 12de plaats voor Pascal Van Laethem met Bel’Ami des Quatre Chemins (Arpad des Six Censes), een 15de plaats voor Charline Vandergeeten met Salto des Casty (Elf d’Or), een 16de plaats voor Maxime van der Linden met Isabel van het Harteveld (Catelino Vd Helle), een 17de plaats voor Thomas Thometschek met K – Junior William (Numero Uno), een gedeelde 18de plaats voor Max Sebrechts met Karlin Van ’T Vennehof (Fantomas de Muze) en voor Charlotte Peeters met Tekila du Beau Mont (Nectar des Forets HN) en een 21ste plaats voor Koen Gelaude met Mayo van de Herkkant (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   CHANEL DE BAETS   |   GILLES NUYTENS   |   MAVERICK VAN LENT   |   MELANIE GELIN   |   PATRIK SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions