Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2019 15:15 - Jumping

CSI3* Vejer: Jérôme Guery scoort opnieuw!

Ook op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera gingen onze landgenoten vanmorgen al weer goed van start! Zo was er in de 1.45m hoge Big Tour C opnieuw een klassering voor Jérôme Guery! In het zadel van de 9-jarige Exxon Hedonist (Ogano Sitte) wist hij het in deze tabel A in 2 fasen de klok te stoppen op 35.11 seconden wat hem een mooie 6de plaats opleverde.

 

De winst in deze hoofdrubriek ging naar de Nederlander Kevin Jochems. Die stuurde zijn 10-jarige Evita (Canturano) door de meet in 31.54 seconden en was zo beduidend sneller dan de overige deelnemers. De Zweed Jacob Hellström wist met zijn 11-jarige Caliban H (Cathageno) het dichtst in de buurt te komen van de Jochems, maar hij ook mij moest na een chronotijd van 32.96 seconden de duimen leggen tegen de Nederlander. De Amerikaanse amazone Laura Kraut was de laatste die zich van een podiumplaats wist te verzekeren. De partner van de Britse ruiter Nick Skelton stuurde haar 9-jarige Sfs Vincomte (Veni Vidi Vici) rond in 34.46 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats. De 5de plaats was nog voor de Nieuw-Zeelandse Lisa Cubitt. Vergezeld van haar 10-jarige Warriors Glory (Warrior) wist zij aan de meet te komen in 35.04 seconden.

 

Ook Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx en Gudrun Patteet wisten zich nog te klasseren in deze hoofdrubriek. Hendrickx werd 13de met Inifinity (Cicero Z Van Paemel) terwijl Patteet nog 15de werd met Sea Coast Crystal De Leau (Clapton).

 

TAGS   |   JACOB HELLSTRöM   |   JEROME GUERY   |   KEVIN JOCHEMS   |   LAURA KRAUT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions