Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2019 14:41 - Jumping

CSI3* Oliva: Ochtendwinst voor Timmerman!

Opnieuw een drukke dag op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva, waar er vandaag maar liefst 9 rubrieken op het programma stonden. In de Silver 1.40m rubriek was Stijn Timmerman vanmorgen opnieuw in goede doen! De stalruiter van de familie Philippaerts stuurde zijn 10-jarige merrie Sanvaja (Sanvaro) in deze tabel A rechtstreeks op tijd naar een chronotijd van 62.60 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

De andere plaatsen in de top 5 gingen allemaal naar Frankrijk met op de 2de plaats Harold Boisset en zijn 8-jarige Bugatti des Forets (Ready Boy des Forets ‘Hn’). Boisset, die gisteren nog de 1.45m hoofdrubriek wist te winnen, kwam over de meet in 63.20 seconden en had zo 20 honderdsten van een seconde voorsprong op Maelle Martin. Die vervolledigde het podium op de 3de plaats en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Utha du Priel (Ogrion des Champs).

 

Adeline Lemans was in deze rubriek dan weer goed voor de 4de plaats. Zij klokte met de 13-jarige Seminole des Cedres (Robin II Z) af in 63.58 seconden en greep zo net naast een podiumplaats. De 5de plaats tenslotte was voor Philippe Leoni. Die zat in het zadel van de 12-jarige Collinus (Nabab de Rêve) en wist de klok te stoppen op 64.86 seconden.

 

TAGS   |   HAROLD BOISSET   |   MAELLE MARTIN   |   STIJN TIMMERMANS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions