Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2019 13:26 - Jumping

CSI2* Gent: Podiumplaats voor Jan Claeys!

Op Flanders Horse Expo in Gent startte de dag vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie. Daarin was het de Ierse topruiter Denis Lynch die met de overwinning ging lopen. Lynch, die zich gisteren ook al 2 keer in de prijzen wist te rijden, finishte met zijn 11-jarige Caruso (Chacco Blue) in de 2de fase in 26.43 seconden en wist daarmee de overige 86 deelnemers achter zich te houden. Het zilver ging naar Nederland en daarvoor zorgde Tom Schellekens. Vergezeld van zijn 10-jarige El-Gore-GO (Namelus R) wist hij de klok te stoppen op 26.84 seconden.

 

Jan Claeys zorgde op de 3de plaats voor de best Belgische prestatie. Hij zadelde de eveneens 10-jarige Judy van de Beekhoek (Wandor van de Mispelaere) en verzekerde zich nog net van een podiumplaats na een chronotijd van 27.04 seconden. Gilles Nuytens, die gisteren al 4de was in de 1.30m openingsrubriek, haalde het podium dan weer net niet. Hij kruiste met de 12-jarige merrie Halla V/H Kluizebos (Contact van de Heffinck) de meet in 27.16 seconden en werd daarmee 4de. T&L-ruiter Frédéric Vernaet tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij snelde met zijn 13-jarige Gin Duidam (Quidam de Rêvel) door de finish in 27.46 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 9de plaats voor Christof Deraedt met Haakon (Deauville de La Vie), een 10de plaats voor Sam Polleunis met Lancelot P (Namelus R), een 11de plaats voor Brecht Bille met Luciano van het Geinsteinde (Quinn van de Heffinck), een 13de plaats voor Jorien Livens met Lovebee W (Deauville de La Vie), een 16de plaats voor Jordy van Massenhove met La Luna Hidalgo J&F (Cabrio van de Heffinck), een 18de plaats voor Rachel Steffen met Lightning (Gitano van Berkenbroeck) en een 20ste plaats voor Dries Dekkers met Clash Heldenlaan Z (Clinton).

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   FREDERIC VERNAET   |   GILLES NUYTENS   |   JAN CLAEYS   |   TOM SCHELLEKENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions