Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/02/2019 07:43 - Jumping

CSI1* Gent: Belgen grijpen naast de winst...

De openingsdag van Flanders Horse Expo in Gent wist gisterenavond afgesloten met een 1.10m rubriek voor de CSI1* competitie. Ook hierin kwamen de Belgische combinaties sterk voor de dag, maar het was uiteindelijk wel de Nederlander Robbin Robijn die met de overwinning ging lopen. Samen met zijn 19-jarige ruin Twin Twin RV (Calvados) kwam hij in deze speedclass over de meet in 56.52 seconden en liet zo het Wilhelmus door Flanders Expo galmen.

 

Marie Dekersgieter zorgde op de 2de plaats voor het best Belgische resultaat. Zij zat in het zadel van de 8-jarige Louis van het Kluizebos (Diabeau) en stuurde haar ruin naar een chronotijd van 56.83 seconden. Ook Lander Swinnen mocht nog mee op het podium plaatsnemen. Hij klokte met de eveneens 8-jarige Livingstone E (Fidjy Of Colors) af in 56.93 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

Nadat hij eerder op de dag al 11de was in de 1.20m rubriek was er nu een 4de plaats voor de jonge Viktor Morssinkhof. Hij rekende op de 11-jarige Care For Love (Cardento VDL) en wist de klok te stoppen op 57.18 seconden. De 5de plaats tenslotte ging opnieuw naar Nederland en daarvoor zorgde Anouk Tolboom. Zij had er met de 10-jarige Everton (Indoctro) 57.45 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Kasper de Boeck met Caramel Wijngaardhoeve Z (Chellano Z), een 7de plaats voor Rik Nauta met Uomini (Portofino), een 8ste plaats voor Leon Brutsaert met Indiana, een 10de plaats voor Bernard Meerlaen met Alonso Z (Argentinus), een 11de voor Estelle Godecharle met Fou Seasons (Chatman) en een 12de plaats voor Laurens Van Cauwenberghe met Fast S (Rapido des Dunes).

 

TAGS   |   LANDER SWINNEN   |   MARIE DEKERSGIETER   |   ROBBIN ROBIJN   |   VIKTOR MORSSINKHOF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions