Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 23:23 - Jumping

CSI3* Oliva: Podiumplaats voor de Grande!

Jean-Christophe de Grande blijft met voorsprong de beste Belg op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva! Nadat hij vanmiddag al de Gold 1.30m rubriek op zijn naam wist te schrijven wist hij zich tegen de avond ook nog eens in de kijker te rijden in de Gold 1.45m rubriek! Vergezeld van zijn 10-jarige ruin Belano Vd WIjhoeve Z (Berlin) snelde hij in deze speedclass naar een finishtijd van 66.15 seconden wat hem een knappe 3de plaats opleverde.

 

De overwinning ging naar Frankrijk met Harold Boisset en zijn 12-jarige merrie T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof). Zij wisten de concurrentie voor te blijven nadat ze een eindtijd van 65.53 seconden lieten noteren. De 2de plaats was voor de Zweedse amazone Angelica Augustsson Zanotelli, die gisteren nog de finalerubriek voor de 7-jarige paarden wist te winnen. Zij stuurde haar 9-jarige Chattanooga (Cornet’s Prinz) naar een finishtijd van 66.05 seconden en was zo dus nog iets sneller dan de Grande. Net na de Grande kregen we met Loic Cannaert nog een Belg in de top 5 van het klassement. Hij zat in het zadel van de 9-jarige Donna Doria Z (Diamant de Semilly) en haalde het podium net niet na een chronotijd van 66.23 seconden. De Braziliaanse Karina Johannpeter sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij finishte in 66.64 seconden en kon daarvoor rekenen op de 14-jarige Lucero Ls La Silla (Dollar Dela Pierre).

 

Voor Stijn Timmerman was er nog een 12de plaats met Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL) en voor Fabienne Daigneux-Lange een 16de plaats met Urfee des Luthiers (Heartbreaker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions