Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 23:06 - Jumping

CSI2* Gent: Vergauwen wint hoofdrubriek!

Met 85 combinaties verschenen ze vanavond op Flanders Horse Expo in Gent aan de start in de 1.40m hoofdrubriek en net zoals in alle andere rubrieken van vandaag was het uiteindelijk een Belg die de overwinning wist op te eisen! Joris Vergauwen, die vanmorgen de dag al startte met een 3de plaats in de 1.30m openingsrubriek, werd er de eindlaureaat met zijn inmiddels 18-jarige Bulgari D’Arsouilles (Baloubet du Rouet). In een tabel A in 2 fasen snelde het duo door de meet in 30.83 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te houden.

 

Ook het zilver bleef in eigen land en daarvoor zorgde Gilles Thomas. Die was in het gezelschap van zijn 9-jarige Calleryama (Casall) en wist de klok te stoppen op 31.28 seconden. De 3de plaats ging dan naar onze Noorderburen met Wout-Jan van der Schans en de 11-jarige D’Angelo (Tangelo Van De Zuuthoeve). Zij kruisten de meet in 31.42 seconden en vervolledigden zo het podium.

 

Ook de Ierse ropruiter Denis Lynch is deze week present in Flanders Expo. Hij zadelde de 9-jarige Gun Powder (Econoom van het Lindehof) en kwam over de eindmeet in 32.24 seconden. De top 5 van het klassement werd afgesloten door de Wouter Devos met zijn 16-jarige Tonik Hero (Ogano Sitte). Zij wisten een tijd van 32.36 seconden op het scorebord te zetten.

 

Verder was er in het klassement nog een 6de plaats voor Yves Vanderhasselt met Hetman Of Colors (Calvaro), een 8ste plaats voor Christophe Vanderhasselt met Identity Vitseroel (Air Jordan Z), een 9de plaats voor Thomas Thometschek met K – Junior William (Numero Uno), een 10de plaats voor Vicky van de Poel met Frenchy Vds (Cornet Obolensky), een 11de plaats voor Simon Morssinkhof met Daloa (Lupicor), een 12de plaats voor David Malfait met Louis Z (Levisto Z), een 14de plaats voor Brecht Bille met Kalinka van de Nachtegaele (Epleaser Van ’t Heike), een 15de plaats voor David Tanghe met Cumantin Vd Hacienda Z (Cumano Z), een 16de plaats voor Marinus Den Doelder met Alpha de Ternoire (Kashmir Van Schuttershof) en een 20ste plaats voor Dries van der Linden met Fellow Van ’T Moerven (Zirocco Blue VDL).

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   JORIS VERGAUWEN   |   WOUT JAN VAN DER SCHANS   |   WOUTER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions