Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 22:46 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Opnieuw sterke Wathelet!

Onze landgenoot Gregory Wathlet blijft zijn uitstekende vorm behouden op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera! Nadat hij zich gisteren al in de kijker wist te rijden bij zowel de 6- als bij de 7-jarige paarden was het vandaag opnieuw raak bij de 7-jarige paarden. Met zijn NRPS-gefokte merrie Cherie (Clarimo ASK – F: Paardenhouderij Janssen) wist hij in het deze rubriek tegen de klok netjes foutloos te houden en strandde hij net naast een podiumplaats nadat hij een finishtijd van 67.65 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

De winst was voor de Zweedse amazone Sissela Smith! Die stuurde haar Zweedse Warmbloed Heaven (Eldorado van de Zeshoek – F: Backa Horse Invest AB) rond in 64.35 seconden en wist zo de concurrentie met veel gemak achter zich te houden. De Britse Jessica Hewitt was met haar KWPN-gefokte Hakuna (VDL Sheraton – F: H.J.M. Meijerink) degene die Smith het dichtst kon bedreigen, maar ook zij moest met haar tijd van 67.25 seconden duidelijk haar meerdere erkennen in de Zweedse. Ook de Fransman Regis Bouguennec wist het nog sneller te doen dan Wathelet. Hij finishte met de SF-gefokte Costa Diam (Componist Champblanc – F: Beth Loisil) in 67.55 seconden en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening. De Spaanse Patricia Segura tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij haalde met de eveneens SF-gefokte Champs d’Or (Huppydam des Horts – F: Brigiotte Stern) de meet in 71.05 seconden.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   JESSICA HEWITT   |   REGIS BOUGUENNEC   |   SISSELA SMITH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions