Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 22:12 - Jumping

CSI1* Gent: Vandergeeten snelt naar winst!

Naast de CSI2* competitie vindt er op Flanders Horse Expo in Gent deze week ook een CSI1* competitie plaats. In de openingsrubriek over een hoogte van 1.20m was het vanmiddag Charline Vandergeeten die de overwinning wist op te eisen. Samen met haar 7-jarige Monchhichi (Emerald Van ’t Ruytershof) wist zij een chronotijd van 53.55 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats ging naar Robbe van Boxstael met zijn 15-jarige Elle de Laubry (Kannan). Zij hadden er 53.74 seconden voor nodig om de finish te bereiken en grepen zo net naast de overwinning. Jelle Sapin vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 9-jarige F Darco Cent Of Diamonds Z (Forever d’Arco Ter Linden) rond in 55.63 seconden. Lien van Ende was degene die dan weer net naast het podium strandde... Zij zat in het zadel van de 10-jarige Cita P Z (Calvaro Z) en stopte de klok op 56.51 seconden. De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te veroveren was Peter Boelens met zijn 9-jarige Chocolata (Connor). Zij finishten in 56.77 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Victor De Clercq met Queeny WZ (Quidam de Rêvel), een 7de plaats voor Cedric Desimpel met Mr. Pialot Z (Mr. Blue), een 8ste plaats voor Bo Sleeuwaert met Farao (Darco), een 9de plaats voor Nico Van Der Plaetsen met My Secret Of Usie T (Emerald Van ’t Ruytershof), een 10de plaats voor Amber Verheyen met Hanne van de Polderhoeve (Filmstar), een 11de plaats voor Viktor Morssinkhof met Bubsylon (Upsilon Vd Heffinck), een 12de plaats voor Helena Embo met Nasty Girl de Muze (Darco) en een 16de plaats voor Evelyne Leemans met Lelielounka Stw (Emerald Van ’t Ruytershof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions