Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 21:15 - Jumping

CSI3* Oliva: Opnieuw winst voor de Grande!

Onze landgenoot Jean-Christophe de Grande heeft vanmiddag op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva nog maar eens een overwinning aan zijn palmares toegevoegd! In de Gold 1.30m rubriek, die vanmiddag op de Valencia Arena gesprongen werd, was hij de best met zijn 12-jarige merrie Hecathlon Vd Weidse Hof (Catwalk van de Helle). Het duo wist in deze speedclass de klok te stoppen op 62.99 seconden en brengt zo het aantal overwinningen op 3!

 

De 2de plaats was voor de Ierse ruiter Eoin Gallagher, die ook gisteren nog zowel de rubriek voor de 5-jarige paarden als die voor de 6-jarige paarden wist te winnen! Gallagher kruiste de meet in 63.75 seconden en kwam zo driekwart seconde tekort om de Grande van de overwinning te houden. De in ons land gevestigde Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli was dan weer goed voor de 3de plaats. Hij zat in het zadel van de 8-jarige Germeta W (Mr. Blue) en snelde naar de meet in 66.19 seconden.

 

Plaats 4 ging opnieuw naar Ierland met Sophie Dalm en haar eveneens 8-jarige Bali des Cedres Verts (Diamant de Semilly). Zij kwamen binnen in 68.42 seconden en wisten zo nog net de Italiaanse ruiter Stefano Nogara voor te blijven. Die vervolledigde de top 5 van het klassement met zijn 12-jarige Date Night (Nintender) na een chronotijd van 69.16 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Talissa Witteboon met Basic (Baluga) en een 16de plaats voor Kelly Vandousselaere met Love Scendix (Scendix).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions