Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 20:50 - Jumping

Nieuwe zege voor Dominique Joassin in Vejer

Er staat geen maat op Dominique Joassin in de Sunshine Tour! Vorige week wist hij al de  finalerubriek voor 5-jarige paarden op zijn naam te zetten en ook gisteren noteerde hij nog een zege in de rubriek voor 5-jarige paarden.

 

Vandaag was het niet anders… Dominique Joassin en Dame de Coeur (Best of Opus Dei Z - F: Dominique Joassin) winnen opnieuw de finale. Ditmaal zijn ze ruim de snelste in de barrage in een tijd van 31.65 seconden. Omer Karaevli komt in 35.88 seconden als tweede over de finish met Obabelute-M (Nabab de Reve). Patricia Segura volgt op drie en vier. Met Epic (Con Air 7) komt de Spaanse aan de meet in 36.24 seconden terwijl ze met Epatant Star (Lando) afklokt in 39.64 seconden. De Finse Susanna Rautanen en Stakia-L sluiten de top vijf af: zij komen aan de meet in 40.63 seconden.

 

Voor Dominique Hendrickx is er nog een 6de plaats met Indira Hero de Septon (Jenson van ’t Meulenhof) in een tijd van 40.64 seconden en een 11de plaats met Scoop de Septon Z (Hunters Scendro) in een tijd van 41.57 seconden.


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions