Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 15:59 - Jumping

CSI3* Oliva: Winst voor Lieven Devos!

De Mediterranean Equestrian Tour in Oliva kende vanmiddag opnieuw een Belgische overwinning... In de Silver 1.35m rubriek was het West-Vlaming Lieven Devos die de eindlaureaat werd met zijn 12-jarige Eldorrado Mvnz. Devos wist het zowel in de eerste als in de tweede fase foutloos te houden en wist de concurrentie achter zich te houden nadat hij de klok wist te stoppen op 33.06 seconden.

 

Na Devos kregen we dan een peloton Franse ruiters met op de 2de plaats Thierry Rozier. Die zat in het zadel van de 11-jarige Ifinari Ter Dolen (Catwalk van de Helle) en kwam na een chronotijd van 33.31 seconden net tekort om Devos van de troon te stoten. Baptiste Couperie was dan weer goed voor de 3de plaats. Hij stuurde de eveneens 11-jarige Utsane du Nestan (Ogrion des Champs) rond in 34.46 seconden en verzekerde zich zo ook nog net van een plaatsje op het podium. Mathis Burnouf slaagde daar dan weer net niet in... Vergezeld van de 10-jarige Sanibel Island 5 (Singulord Joter) klokte hij af in 34.71 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats. Laurent Guillet vervolledigde met de 8-jarige Bracadabra (Pacific des Essarts) de top van het klassement op de 5de plaats. Hij wist een chronotijd van 35.10 seconden op het scorebord te zetten.

 

Ook Alexander Housen en Stijn Timmerman wisten in deze rubriek de prijzen te halen. Housen werd 13de met Cassandra Hsp (Sandro Boy) terwijl Timmerman met Sanvaja (Sanvaro) plaats 22 voor zijn rekening nam.

 

TAGS   |   BAPTISTE COUPERIE   |   LIEVEN DEVOS   |   THIERRY ROZIER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions