Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 15:44 - Jumping

CSI3* Oliva: Housen grijpt naast winst...

Limburger Alexander Housen kwam vanmorgen niet enkel in de rubriek voor de 7-jarige paarden sterk voor de dag, ook in Gold 1.40m rubriek die op de Valencia Arena plaatsvond wist hij zich in de kijker te rijden. Vergezeld van zijn 10-jarige merrie Lorelei van het Waterschoot Z (Lord Z) kwam hij in deze tabel A in 2 fasen over de meet in 28.37 seconden en greep daarmee net naast de overwinning...

 

Het was de Deense ruiter Theodor Linde die Housen wist voor te blijven. Hij stuurde zijn 13-jarige Grand Cru Van Paemel (Cicero Z Van Paemel) naar een finishtijd van 27.82 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de man die zich van een podiumplaats wist te verzekeren was de Fransman Julien Epaillard. Die klokte met zijn 13-jarige hengst Safari D Auge (Diamant de Semilly) af in 28.62 seconden.

 

De 4de plaats ging naar Groot-Brittannië dankzij Jason Smith. Die zadelde de 12-jarige Galaya Von Hof (Galayo La Silla) en wist in 28.85 seconden over de eindmeet te komen. De Fransman Harold Boisset tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij zette met de 9-jarige Katinka vh Valenberghof (Corland) de klok stil op 28.92 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Hendrik Denutte met Dimcanto Della Loggia (Canturano), een 13de plaats voor Elisa Strubbe met Soir des Quarts (Hermes d’Authieux), een 14de plaats voor Jean-Christophe de Grande met Kimono Vd Bisschop (Ogano Sitte) en een 23ste plaats voor Olivier Philippaerts met Freesby de Vy (R.O.) (Deister).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   JULIEN EPAILLARD   |   THEODOR LINDE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions