Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 14:43 - Jumping

CSIYH1 Oliva: Denutte opnieuw voor Timmerman

Op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva stond er vanmorgen opnieuw een rubriek voor de 7-jarige paarden op het programma. De uitslag leek wel een kopie van de rubriek van 2 weken geleden met onze landgenoten Hendrik Denutte en Stijn Timmerman in de hoofdrol. Denutte was net als toen de beste met zijn Zangersheide-gefokte Nazaro Z (Numero Uno – F: De Boncher & Van Hove). Hij wist in de 2de fase een chronotijd van 27.64 seconden op het scorebord te zetten en zo concurrentie het nakijken te geven. Stijn Timmerman, de stalruiter van Ludo Philippaerts, moest dan weer opnieuw genoegen nemen met de 2de plaats. Hij kruiste de meet in 28.22 seconden en kon daarvoor opnieuw rekenen op de BWP-gefokte Miss Marple (Ugano Sitte – F: Peter Block).

 

De 3de plaats ging naar Frankrijk en daarvoor zorgde Benajamin Ghelfi. Die zadelde de SF-gefokte Camelia de La Vigne (Corofino I – F: Lucien Villotte) en wist een chronotijd van 29.59 seconden op het scorebord te zetten. Plaats 4 was opnieuw voor ons land met Alexander Housen en zijn Holstein-gefokte hengst Uricas V/D Kattevennen (Uriko – F: Otto Boje Schoof). Housen, die gisteren ook al de prijzen wist te halen, klokte af in 30.90 seconden en greep zo nipt naast een podiumplaats. De Fransman Harold Boisset sloot de top van het klassement dan weer af op de 5de plaats. Hij stuurde de SF-gefokte Caracole de Talma (Quidam de Rêvel) naar een finishtijd van 31.44 seconden.

 

Alexander Housen was verder nog 7de met Duel de Hsp (Diamant de Semilly – F: Kotnik Milan) en 12de met Ux Vd Canthoeve Z (Ugano Sitte – F: Stijn Pittomvils), Stijn Timmerman 8ste met Carlotta 276 (Cornet Obolensky – F: Rabanna Van Costersveld) en Thibault Philippaerts 9de met Glassgo du Beaupre (Qody de Saint-Aubert – F: Didier Nicaise).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   BENJAMIN GHELFI   |   HENDRIK DENUTTE   |   STIJN TIMMERMANS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions