Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2019 12:11 - Jumping

CSI2* Gent: Openingsrubriek voor van de Poel

In de hallen van Flanders Expo in Gent werd vanmorgen om 08.30u het startschot gegeven van de 12de editie van Flanders Horse Expo, een vierdaagse beurs waar zowat alle takken van de paardensport aan bod komen. Het jumpinggedeelte startte vanmorgen met een 1.30m rubriek voor de CSI2* competitie en daarin was het amazone Vicky van de Poel die meteen voor een Belgische overwinning wist te zorgen. Vergezeld van haar 10-jarige merrie Demoiselle de la Pomme (Erco Van ’t Roosakker) zette van de Poel vroeg in de proef een chronotijd van 27.06 seconden op het scorebord en wist daarmee de concurrentie voor te blijven.

 

Ook na van de Poel kregen we een peloton Belgen met op de 2de plaats Koen Vereecke, die hier vorig jaar nog de Grote Prijs wist te winnen. Hij zadelde de eveneens 10-jarige Jaro Vd Donkhoeve (Dore Van ’t Zorgvliet) en kwam met een tijd van 27.36 seconden net tekort voor een nieuwe overwinning... Ook mee op het podium stond Joris Vergauwen. Die kwam met de 15-jarige Ebel D’Arsouilles (Heartbreaker) over de meet in 28.09 seconden en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening.

 

De 4de plaats was vervolgens voor Gilles Nuytens. Die had er met de 9-jarige Mama Mia Picobello Z (Mr Blue) 28.77 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Amazone Amber Verheyen tenslotte nam de 5de plaats voor rekening. Zij stuurde de 8-jarige Linotte Vd Vogelzang (Cassanova) naar de meet in 29.19 seconden.

 

Verder was er nog een 9de plaats voor Andres Vereecke met Lady-A Ter Putte (Diamant de Semilly), een 10de plaats voor Daisy Polspoel met Chaconne (Clearway), een 12de plaats voor Henk Clabots met Just A Lonely Boy (Cicero Z Van Paemel), een 14de plaats voor Simon Morssinkhof met Cantate Z (Carosso VDL), een 15de plaats voor Charline Vandergeeten met Salto des Casty (Elf d’Or), een 17de plaats voor Yves Vanderhasselt met Keops Vd Begijnakker (Indoctro), een 18de plaats voor Brecht Bille met Untouch Z (Untouchable) en een 21ste plaats voor Stephan Verschuere met Kadee van de Blakmeers (Calvaro Z).

 

TAGS   |   AMBER VERHEYEN   |   GILLES NUYTENS   |   JORIS VERGAUWEN   |   KOEN VEREECKE   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions