Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/02/2019 22:54 - Jumping

CSIYH1* Valencia: Mike van Belle wordt 4de

Onze landgenoot Mike van Belle komt deze week net als vorige week aan de start op de CES Valencia Tour! In de rubriek voor de 6-jarige paarden wist de organisator van Jumping Bonheiden zich vanmorgen in de prijzen te rijden met de Zangersheide-gefokte hengst Zarco Di Arezzo Z (Zandor Z – F: Arrezzoba). Het duo wist het in deze tabel A in 2 fasen tot tweemaal toe foutloos te houden en strandde net naast het podium na een chronotijd van 32.79 seconden.

 

De winst bleef in eigen land dankzij Mariano Martinez Bastilda en de BWP-gefokte Nosa JW (I Am Moerhoeves Star – F: Jan Wuytack). Zij haalden de eindmeet in 29.10 seconden en wisten zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden. Het zilver was voor de Slovaak Bronislav Chudyba. Die was vergezeld van de KWPN-gefokte Izanula N (Etoulon – F: W. Van Nispen) en toverde een chronotijd van 31.71 seconden op het scorebord. De Brit Benjamin Clark tenslotte nam de 3de plaats op het podium voor zijn rekening. Hij stuurde de Holstein-gefokte Alanta (Alant – F: Peter Blohm) naar de meet in 31.88 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions